BloodMan Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Witam, pytanko jak w temacie. Do ilu MHz max mogę podkręcić te pamięci? W tej chwili mam 2x1GB ale w najbliższym czasie planuję dokupić jeszcze 2x1GB (było 4x1GB ale jedna para jest CL5 a druga para była CL6 i poszła do drugiego kompa). Konfiguracja komputera jak w sygnaturze. W tej chwili chodzą stabilnie na 860MHz a nie chcę przesadzić z OC. Nie wiem na jakich są kościach bo jest tylko symbol firmy, nie ma napisanej nazwy. Za wszelkie sugestie serdeczne dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPRT07 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Sprawdź przed zakupem jakie pamięci obsługuje twoja płyta główna bo w układzie podwójnego duala działają na asusach tylko wytypowane kości;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodMan Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 No te akurat działają bez problemu (w dualu) a nie był to komplet dual chanel tylko kości kupowane pojedynczo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Podkręcenie tych pamięci nic ci nie da. Spróbuj zejść do 4-4-4-12 przy 800 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...