gonzouu22 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Witam Czy istnieje program pozwalający zobaczyc co sie znajduje na dyskach komputera pracującego pod win98, ,podłączonego do sieci lokalnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Witam Czy istnieje program pozwalający zobaczyc co sie znajduje na dyskach komputera pracującego pod win98, ,podłączonego do sieci lokalnej? :twisted: prosiaq :twisted: ostatecznie to samba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Witam Czy istnieje program pozwalający zobaczyc co sie znajduje na dyskach komputera pracującego pod win98, ,podłączonego do sieci lokalnej? najlepiej dziala uruchomiony u siebie format c: :? jak chcesz sie wlamywac to moze nie zaczynaj od sasiadow :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzouu22 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No trudno było by mi się włamac do sąsiadów których nie mam :lol: . Mam ładny domek a w bloku nie mam zamiaru mieszkac. A po drugie skąd wiesz czy ja chce sie włamać? Może chce wiedzieć czy inni to mogą zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No trudno było by mi się włamac do sąsiadów których nie mam :lol: . Mam ładny domek a w bloku nie mam zamiaru mieszkac. A po drugie skąd wiesz czy ja chce sie włamać? Może chce wiedzieć czy inni to mogą zrobić.alez naturalnie ze wlamac sie moze prawie kazdy pod warunkiem ze masz dziurawy system bez friewalla, jak wspominal juz ktos wystarczy prosty trojan albo inny szkodnik chociazby zlosliwy wirus zeby nastapila 100% kompresja twojego dysku :? a i po co wspominasz o sieci lokalnej jesli takowej nieposiadasz, czyzbys chcial sie siostrze do kompa wlamac :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Wiele trojanow do tego celu wlasnie sluzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...