maciej49 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 jest problem z uruchomienia skanera Microtek 4900 pod W7. Nie ma takich sterowników. Czy można jakoś uruchomić isniejące sterowniki/dołączone do skanera aby ruszyło to pod W7/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Downloads : Microtek Lab Najnowsza wersja sterownika pomimo tego, że system ten nie jest wyszczególniony, obsługuje vistę, a co za tym idzie powinien także bez większych problemów działać pod windows 7 w wersjach x32 i x64. Wypróbuj i daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej49 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Downloads : Microtek Lab no ja tu nie widzę na Vistę chyba że masz inną stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 U mnie lista obsługiwanych systemów operacyjnych wygląda następująco: Windows 98 SE Windows Me Windows 2000 Windows XP OS 8.6.x OS 9.x.x OS 10.2.x Jaguar OS 10.3.x Panther OS 10.4.x Tiger Ale strona producenta nie jest tematem naszej dyskusji, lepiej zdaj relację czy sprawdzałeś te sterowniki i czy dobrze działają pod windows 7 z tym skanerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej49 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Proszę mi podpowiedzieć ktory z tych sterowników jest pod Viste???. Sprawdzałem XP i 2000 niestety nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...