comber Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Jak w temacie. Zestaw do 740 zlotych. Ma on wykorzystac GTX460, dobrze sie krecic ;p oraz zalezy mi na rozbudowie w przyszlosci Wymagania Ram ddr3 mobo AM3 proc AMD AM3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 ASRock 880GMH/USB3 (275zł) Athlon II x3 (260zł) 2x2GB 1333 cl9 Goodram lub Kingston w zależności co będzie w sklepie w którym kupisz resztę. (140zł) Zostaje 55zł. Możesz dołożyć do używanego Athlona x3 z gwarancją odblokowania na x4 & L3 (ok 300zł a allegro chodziły). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comber Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 komputery, laptopy, notebooki, aparaty cyfrowe, drukarki, odtwarzacze mp3, monitory w Morele.net a takie cos by siadlo do oc i gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Jak najbardziej dobry wybór. Mało ramu jak do gier ale to można zawsze dokupić. Edit, jak do OC to będziesz musiał się dorobić chłodzenia lepszego, chyba że już coś posiadasz. Edytowane 18 Marca 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comber Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 a jak z oc na tej plycie oraz ktory zestaw wybrac ten z athlonem czy z phenomem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Jak planujesz rozbudowę ramu to możesz brać 2GB na początek. Co do oc - obie płyty pozwolą wycisnąć max z procka. Ja brałbym ASRock 880GMH/USB3 ze względu na usb3 oraz zintegrowaną grafikę. Jeśli nie planujesz dokładania ramu w przyszłości to moim zdaniem Athlona z gwarancją odblokowania oraz 4GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comber Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 planuje dokladac ram i to sporo ;p a co do usb to nie zalezy mi na 3.0 chodzi mi o to ktory z tych dwoch wystarczy mi na 2 lata a i zeby dlugo trzymal max detale wraz z gtx460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Co będzie za rok czy dwa to Ci nie powiem. Trzeba mieć świadomość, że to już dwuletnia platforma. Obecne i5 2500k po oc miażdży Phenoma II. Bierz w takim razie zestaw który zaproponowałeś. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...