kaczy1217 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Witam! Wczoraj zakupiłem ww. laptop, oczywiście z myślą o grach. Zainstalowałem Win7 i grzebałem już w planach zasilania. Gdy laptop jest na baterii jest takie jakby ograniczenie i karta graficzna nie pracuje z max wydajnością. Tylko na zasilaczu daje z siebie wszystko. Dla trybu pracy na baterii wyłączyłem całkowicie oszczędzanie energii dla szyny PCI-Express, jednak ten zabieg nie pomaga bo i tak gra chodzi jak wcześniej. Oczywiście po podłączeniu zasilania działa płynnie :) Jest jakiś sposób by to obejść? Wiem, że na baterii długo nie pogram ale byłoby miło gdyby się udało :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 afaik nie do obejścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Catalyst Control Center> Power play> akumulator->największa wydajność. Ajaj ale nie fart nvidia gtx 285m. Było brać gx660. Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...