-hitman47- Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Witam. Zabrałem się ostatnio za składanie mojego pierwszego WC. Większość części już mam, i z jedną z nich mam problem, a dokładnie posiadam Blok wodny EK Water Blocks EK Supreme LT - Plexi LGA775/1156/1366, który chciałbym założyć na mojego phenoma x4 955, lecz by to zrobić potrzebna mi jest jakiś top/zapinka. Z tej racji że dopiero zaczynam przygodę z wc prosił bym o jakieś podpowiedzi jak takową zapinkę wykonać, bądź do kogo zwrócić się z tym zadaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 zgadaj do usera "Maniakalny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-hitman47- Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Niestety napisał, że się tego nie podejmie. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje co do tego kto mógłby wykonać mi taką zapinkę ? Edytowane 27 Marca 2011 przez -hitman47- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...