meka Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Mam dziwne opóźnienia dysków w Win7 po dłuższej chwili nie używania. Np nie robię nic(z dyskami) przez 15-30min potem chcę otworzyć jakiś dysk klikam "Mój komputer" i .... dyski coś mielą zawsze nie widać jakiegoś. Wygląda to tak jakby jakieś oszczędzanie energii było włączone a nie jest po jakiś 5s (uruchamiania się dysków?) wszystko wraca do normy. Miał ktoś coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Pokaż wykres z HD Tune i informacje w zakładce Health ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Pokaż wykres z HD Tune i informacje w zakładce Health ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sprawdź czy w zaawansowanych opcjach zasilania nie masz przypadkiem włączonego wyłączania dysków po jakimś czasie bezczynności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nom, domyslnie jest 20 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...