Gość Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) xx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Poczytaj ten temat Wielka baza firmware do odtwarzaczy mp3 na kościach Sigmatel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) xxxxx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Linki działają, tylko trzeba mieć konto. Akurat jak pisałeś posta miałem podobny problem. Tzn dostałem do naprawy 512MB playerek. Firmware wgrałem troszkę inny, ale playerek ruszył. Więc, jako że mam świeżą wiedzę, to pomogę. Skoro nie możesz ściągać to masz tutaj od razu paczkę: http://rapidshare.co...MP3_naprawa.rar Najważniejsza informacja, to podać oznaczenia kontrolera - musisz to zrobić organoleptycznie. Z otwarciem playerka chyba nie będzie problemu? Oznaczenia pochodzą z tego kwadratowego układu ;) Mój miał takie SMTP 3502 L100E-TA6 U000047 Ale ze względu na brak takiego w tym temacie zarzucałem mu coś dla 512MB i już za 2 razem trafiłem. Wszystko chodzi i funkcje mają dobrą pozycję na przyciskach. Był to soft dla układu o oznaczeniu: STMP3510 L100E-TA5 U00016 Spisz oznaczenia, to ściągnę coś z elektrody i powiem, co dalej. Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) xxxxx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Oznaczenia ciężko jest własnym okiem odczytać, a co dopiero z tego. Trzeba nakierować dobrze pod światło i wtedy pojawiają się literki. Zrób to sam i podaj.Ten syf na układzie jakimś zmywaczem do paznokci potraktuj. Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) xxxxx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Spróbuj najpierw zrzucić firmware za pomocą tego http://s1mp3.de/dl/s...win32_setup.exe Jak się zrzuci, to udostępnij gdzieś, zobaczę jaka wersja i coś podrzucę. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) xxxxx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Ten odtwarzacz ma radio? Tutaj niby coś dokładniejszego http://rapidshare.com/#!download|313tg2|109036165|FW_9.1.51_ATJ2091N_SAMSUNG_2024MB-FM.rar|4318 Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) xx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ściągnij to Free MP3 Player Utilities Download w pakiecie jest jakiś updater, który polecają na S1Mp3 player: edycja firmware, menu, logo, ratowanie playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) xx Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) To spróbuj jakiś zarzucić... może program nawet nie będzie działać... chyba, że coś wykrył? Albo ten co znalazłeś, albo ten z rapida ode mnie. I tak mp3 jest uwalone, więc nic nie tracisz. Do mp3 jak się nie ma oryginalnego wrzuca się na pałę, aż się trafi, który ruszy. Tzn na pałę z tych 2GB, bo w końcu odtwarzacz tyle ma, więc mniejszych nie opłaca się próbować. Chociaż działający odtwarzacz z 1GB jest lepszy niż 2GB niedziałający. Jak nie będzie alternatyw 2GB, to można próbować inne. Przy szukaniu nie patrz na to, że ma kość pamięci Samsunga. Trzeba patrzeć na to jakiej firmy/jakie oznaczenie ma kontroler i do niego coś dobierać. P.S. Jak wrzucisz mu zły to się nic nie stanie... można wrzucać do skutku. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Daj zrzut z tego programu z informacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...