Gość dawciobiel Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :D hahaaha, no dobre dobre :D GParted LiveCD Ten jest darmowy, jest to wersja Linuxa zawierająca w sobie program m.in. GParted. Norton Partition Magic (dawniej pochodził z firmy PowerQuest) Linka niestety nie podam, bo program darmowy nie jest. Jeśli uda ci się gdzieś znaleść w necie ten program (jak poszukasz to znajdziesz na pewno :P) to pobierz wersje która zawiera również program dla DOS'a. Potem należy zrobić boot CD i takie tam... Paragon Partition Manager Ten jest darmowy i jest to wersja pod Windowsa, ale najlepiej poszukać na google (dodatkowo) wersji boot CD. Poza tym zauważyłem, że ten program jakby nie widzi poprawnie typu partycji która znajduje się na pendrivach - jej rozmiar za to wyświetla prawidłowo. Acronis Disk Director Suite 10.0 PL Dodatkowo mógłbym wstawić obraz ISO boot CD mojego własnego autorstwa, ale nie wiem czy będziecie tym zainteresowani bo przecież problem już rozwiązny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...