KAZ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 co sądzicie o tej karcie standardowe jej ustawienia to 290/450 ma dość wydajny układ chłodzenia chipa oraz pamięci samsunga 4ns , w 3dmark miałem na niej prawie 6000 pkt. po podkręceniu na 360/490 (powyżej występowały afekty , może trzeba by było zamontować radiatory na pamięciach ) osiągnołem prawie 6500 pkt . Mój procesor to XP 1700+ nie podkręcany bo to wersja palomino (nie chce stabilnie chodzić po podkręceniu więc sobie dałem spokój z podkręcaniem). Pytam się o to wszystko dlatego że kupiłem ją dzisiaj za 205 zł w sklepie z gwarancją 12 miesięcy tyle że oni ją wcześniej używali mówili że do testów komputerów ale mogę ją oddać jak by mi nie odpowiadała , poprzedniego mx440 sprzedałem przez alegro za 150 zł ale on był 64 bit i w 3dmark miałem na nim tylko 3300 pkt i mi się na nim gry chaczyły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 co sądzicie o tej karcie standardowe jej ustawienia to 290/450 ma dość wydajny układ chłodzenia chipa oraz pamięci samsunga 4ns , w 3dmark miałem na niej prawie 6000 pkt. po podkręceniu na 360/490 (powyżej występowały afekty , może trzeba by było zamontować radiatory na pamięciach ) osiągnołem prawie 6500 pkt . Mój procesor to XP 1700+ nie podkręcany bo to wersja palomino (nie chce stabilnie chodzić po podkręceniu więc sobie dałem spokój z podkręcaniem). Pytam się o to wszystko dlatego że kupiłem ją dzisiaj za 205 zł w sklepie z gwarancją 12 miesięcy tyle że oni ją wcześniej używali mówili że do testów komputerów ale mogę ją oddać jak by mi nie odpowiadała , poprzedniego mx440 sprzedałem przez alegro za 150 zł ale on był 64 bit i w 3dmark miałem na nim tylko 3300 pkt i mi się na nim gry chaczyły jak z karta jest wszystko ok to za te pieniadze to sie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 mam na nią gwarancje to jak coś w niej znajde to ją oddam ale na razie nic nie znalazłem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...