wunat Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Od dluzszego czasu borykam się (i nie tylko ja sadzac po innych forach) z nastepujacym problemem: oryginalnie mój lapek byl z windows vista, ale ja zainstalowalem windows 7. Teraz gdy uruchamiam laptopa wlacza się w niskiej rozdzielczosci i nie reaguje touchpad, natomiast gdy uruchomie ponownie lapka chodzi jak zloto. I tak jest zawsze. Jedno uruchomienie źle, jedno dobre. Irytuje to okrutnie zwlaszcza że uzywam laptopa w pracy. Raz, na poprzedniej instalacji windowsa jakims cudem się udalo i dzialal normalnie. Acha nie ma znaczenia wersja win 7 i na 32 i na 64bit dzieje się to samo, service pack również nie ma znaczenia. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medive Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 reinstalacja sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Thank you captain obvious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mam 7mkę u mnie działa OK... Przychylałbym się do ponownego ściągnięcia i zainstalowania sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 sterowniki ze strony lenovo, synapticsa i WU nie daja rady, grafika instalowana z WU i ze strony intela, zobacze jeszcze ze strony Lenovo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokis01 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/65tp04ww.exe Proszę bardzo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 "Could not find OS specific setup program" inni tez maja ten problem ale Lenovo milczy... Lenovo 3000 N200 Windows 7 drivers problem - Lenovo Community Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 "Could not find OS specific setup program" inni tez maja ten problem ale Lenovo milczy... Lenovo 3000 N200 Windows 7 drivers problem - Lenovo Community Wiem ze zabrzmi to glupio gdyz pewnie wszytkiego probowales ale wyglada to wlasnie na drivery ( czasmi nawet te pod dany system nie pasuja - mialem tak z paroma acerami). A czy plytka win7 jest orginalna (nie twierdz ze masz pirata, znaczy mozesz miec orginaly serial tak jak wieszosc ludzi ale aby przeinstalowac mozna sciagac win7 z netu -bez seriala, trial- i o ten obraz mi chodzi, czy nie jest to jakis mod)? Aby nie tracic danych i czasu, jak mozesz to pomien HDD i zaczep jeszcze raz winde ze sterownikami od lenovo i zainstaluj tylko podstawowe (chipset,grafika,touchpad) i zobacz. Czasmi podczas szybkich instalek cos sie gubi, cos zapomina a potem problem sie kumuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...