Kondux Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam, Piszę do Was w sprawie kupna nowego laptopa. Jest tyle pozycji na rynku, że sam nie wiem od czego w ogóle zacząć. Dlatego prosiłbym Was o napisaniu kilku ciekawych propozycji na które powinienem zwrócić szczególną uwagę. Moje wymagania: - wielkość matrycy – 13-15 cali - napęd DVD - przyzwoity czas pracy na baterii - najlepiej jakaś lepsza karta graficzna - co najmniej 2gb ram - cena, max 2000zł Z góry dziękuje, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, myszek i klawiatur, monitorów, tunerów TV itpProblem zerknąć na zasady działu u góry strony? Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 IV. Punktacja systemu ostrzeżeń Nadmierne wyrażanie dezaprobaty z powodu tematu wątku, poziomu czyjeś wypowiedzi/nabijanie postów w tematach ewidentnie nadających się do zamknięcia - 10% + XX dni ZPP. Problem zerknąć na regulamin forum, do którego odnośnik jest na górze strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondux Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Temat do zamknięcia. Przepraszam za mój błąd Laptop do 2000zł - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...