Skocz do zawartości
savaisas

Zestaw podGry/Filmy do ok 4500

Rekomendowane odpowiedzi

Procesor	        Intel Core i5-2500K 3,3 GHz 6MB cache s. 1155 Box	        725Płyta Główna	        Asrock P67 Extreme4 B3 P67 4DDR3-1333 6SATA3 4SATA2 ATX s.1155	545Karta Graficzna	        Gainward GTX570 1280MB 320bit PCI-E DDR5 Phantom	        1299HDD	                Samsung  500GB 16MB HD502HJ F3 sATA-2	                        135Obudowa	                Fractal  Design Define R3 Black Pearl	                        379Zasilacz	        Seasonic X-Series X-660 SS-660KM 660W	                        549Chłodzenie Procesora	Scythe Mugen 2 Rev. B SCMG-2100	                                189Napęd	                LiteOn DVDRW iHAS624 Label Tag	                                99RAM	                Kingston HyperX 2x4GB DDR3-1600	                                325

Przeznaczenie tak jak w temacie Gry/Filmy na 24" monitorze. Całość chciałbym zamówić w proline.Napewno chcę zostać przy jakimś GF i 8GB ramu. Sugestie mile widziane ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam ostatnio wybierałem zestaw w podobnej cenie i w sumie wziąłem prawie identyczny :)

Jeśli zależy ci na ciszy to polecam referent gtx 570 + thermalright shaman, absolutna cisza, z tym, że nie wiem jak się sprawuje pod względem głośności ten phantom.

Nie zapomnij o paście termo-przewodzącej, polecam Zalmana STG-2.

Edytowane przez fenfir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysk możesz wziąć o pojemności 1TB, jest to bardziej opłacalne. Obudowa powinna starczyć SilentiumPC Gladius 800 Pure Black, ale jeśli szukasz chłodniejszej to przyjrzyj się Cooler Master Dominator II 692 Advanced. Jeśli chodzi o pamięć RAM, to 8GB przyda się tylko do profesjonalnej obróbki grafiki, do gier wystarczą 4GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi