Skocz do zawartości
FumFel_20

Moja buda - beta 1 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Za.jeb.isty pomysł, możesz mi pokazać jak to wygląda na zdjęciu?I jaki wiatrak wstawić ? :)

Niestety nie ma aparatu cyfrowego i nie moge zrobic zdjec ale mozesz mi uwierzyc ze wyglada zajebiscie. A co do wiatrako to:

-Akasa Nebula Blue 4LED FAN 66zl(posiada regulacje obrotow bez zmiany jasnosci diod)

lub

-CoolerMaster NEON TLF-R82 35zl(troche jest zachodu bo jak puscisz na 5V to diody przygsaja i trzeba robic obejscie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym jeszcze zrobil dziure w podstawie obudowy i kupil wentylator NEON-owy. Mam tak i efekt jest zajebisty. A wentyl na dole da ci duzo lepsze warunki pracy dla grafy.

a ja na dole dałem lustro ;P

po 1 bardzo fajnie rozprasza światło

po 2 powiększa wizualnie przestrzeń w budzie

po 3 bardzo ładnie sie pod nie chowa kabelki od 4 wiatraków i 10 diod:D

nie mam cyfraka wieć nie pokaze, z restą do końca moda jescze troche bi i budę pomalować muszę i plexe skończyć, a sesja w toku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FumFel jak ty to mogłes nazwac modem. Buda z wyciętymi ( piła spalinową :?: ) otworami na wentyle... Nie ze jestem jakis złosliwy albo co... ale ta buda to QPA :!: A ten mod to nie mod :!: I po co pokazywac jakąs prebete na forum :?: Pokaz jak skonczysz wszystko, masz zamiar pokazywac kazdy Twoj kolejny krok :?: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a Panowie :!: sam napisałem że to jest doopa i nie dokończone i nadałem ten topik żęby ludzie polukali jak rozwiązałem ukłąd WC w budzie i sieponabijali z otworóe a wy skaczećie :( nie rozumiem............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FumFel jak ty to mogłes nazwac modem. Buda z wyciętymi ( piła spalinową :?: ) otworami na wentyle... Nie ze jestem jakis złosliwy albo co... ale ta buda to QPA :!: A ten mod to nie mod :!: I po co pokazywac jakąs prebete na forum :?: Pokaz jak skonczysz wszystko, masz zamiar pokazywac kazdy Twoj kolejny krok :?: :roll:

Jaki koleś czytaj dokładnie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> Panowie :!: sam napisałem że to jest doopa i nie dokończone i nadałem ten topik żęby ludzie polukali jak rozwiązałem ukłąd WC w budzie i sieponabijali z otworóe a wy skaczećie :( nie rozumiem............

Spokojnie, jak chciales WC ta pokazac to masz inny dzial :P A i tak by sie z otworow nabijali :D :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :P

"Jakas" modyfikacja to jest... ale jeszcze wiele pracy przed toba, bo to co teraz jest, to kiepsko wyglada i na pewno da sie tu wiele ciekawych ulepszen zrobic... :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jakas" modyfikacja to jest... ale jeszcze wiele pracy przed toba, bo to co teraz jest, to kiepsko wyglada i na pewno da sie tu wiele ciekawych ulepszen zrobic... :idea:

czyli powtórzyłeś to to co wszyscy mówią :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli powtórzyłeś to to co wszyscy mówią :lol:

Bo teraz dopiero te twoje nieszczesne zdjecia u mnie sie wyswietlaja i teraz dopiero przeczytalem caly topic :evil: Chciales opinii, to masz - nie rozumiem czemu sie dziwisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OCh nieszczęsne zdjęcia :lol: , to miało mnie urazić tak?Dziwny czowiek, nie widział zdjęć a komentuje wygląd mojej budy :lol: :lol: brawo :lol:

Widze, ze masz powazne problemy z czytaniem... Spojz raz jeszcze i zobaczysz, ze wstrzymalem sie z komentarzem do czasu jak bede mogl zobaczyc wszystkie zdjecia. Sprobuj przeanalizowac to wszystko raz jeszcze i zastanow sie kto tu jest "dziwny czlowiek"... :idea: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIerwszy raz wydałem tyle kasy na grafe i jestem juz kompletnie spłukany - 2 lipca jede do włoch do matki do pracy wiec troszke zarobie kasy i wtedy projekt ruszypełną parą :) .U mnie na wsi nawed niema kratek na wentylatory 92x92.A niechce kupować na sieći bo przesyłką będzie drozsza niz te dwie kratki(ma ktos do sprzedania?).POzatym muszę kupic sobie dysk twardy (teraz mam 10gb :lol: ) i jakiś poządny cdrom do ten LG to syf nie z tej ziemi :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi