Sir_emak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Za.jeb.isty pomysł, możesz mi pokazać jak to wygląda na zdjęciu?I jaki wiatrak wstawić ? :) Niestety nie ma aparatu cyfrowego i nie moge zrobic zdjec ale mozesz mi uwierzyc ze wyglada zajebiscie. A co do wiatrako to: -Akasa Nebula Blue 4LED FAN 66zl(posiada regulacje obrotow bez zmiany jasnosci diod) lub -CoolerMaster NEON TLF-R82 35zl(troche jest zachodu bo jak puscisz na 5V to diody przygsaja i trzeba robic obejscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 o ja niemoge kiepsko towyglada :lol: jak zes ty te otwory na wiatraki robil - otwieraczem do konserw ?? 8O IMO nie podoba mi sie - sory stary ale po prostu na razie syf widze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ja bym jeszcze zrobil dziure w podstawie obudowy i kupil wentylator NEON-owy. Mam tak i efekt jest zajebisty. A wentyl na dole da ci duzo lepsze warunki pracy dla grafy. a ja na dole dałem lustro ;P po 1 bardzo fajnie rozprasza światło po 2 powiększa wizualnie przestrzeń w budzie po 3 bardzo ładnie sie pod nie chowa kabelki od 4 wiatraków i 10 diod:D nie mam cyfraka wieć nie pokaze, z restą do końca moda jescze troche bi i budę pomalować muszę i plexe skończyć, a sesja w toku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 FumFel jak ty to mogłes nazwac modem. Buda z wyciętymi ( piła spalinową :?: ) otworami na wentyle... Nie ze jestem jakis złosliwy albo co... ale ta buda to QPA :!: A ten mod to nie mod :!: I po co pokazywac jakąs prebete na forum :?: Pokaz jak skonczysz wszystko, masz zamiar pokazywac kazdy Twoj kolejny krok :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A ja zdjęć jak nie widziałem tak nie widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A ja zdjęć jak nie widziałem tak nie widzę...No i kurde nie masz w sumie czego zalowac. Fumfel jakas mega prebete pokazal :) tfu. Popracuje jeszcze z pol roku nad nia to moze cos bedzie z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Panowie :!: sam napisałem że to jest doopa i nie dokończone i nadałem ten topik żęby ludzie polukali jak rozwiązałem ukłąd WC w budzie i sieponabijali z otworóe a wy skaczećie :( nie rozumiem............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 FumFel jak ty to mogłes nazwac modem. Buda z wyciętymi ( piła spalinową :?: ) otworami na wentyle... Nie ze jestem jakis złosliwy albo co... ale ta buda to QPA :!: A ten mod to nie mod :!: I po co pokazywac jakąs prebete na forum :?: Pokaz jak skonczysz wszystko, masz zamiar pokazywac kazdy Twoj kolejny krok :?: :roll: Jaki koleś czytaj dokładnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> Panowie :!: sam napisałem że to jest doopa i nie dokończone i nadałem ten topik żęby ludzie polukali jak rozwiązałem ukłąd WC w budzie i sieponabijali z otworóe a wy skaczećie :( nie rozumiem............Spokojnie, jak chciales WC ta pokazac to masz inny dzial :P A i tak by sie z otworow nabijali :D :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :P"Jakas" modyfikacja to jest... ale jeszcze wiele pracy przed toba, bo to co teraz jest, to kiepsko wyglada i na pewno da sie tu wiele ciekawych ulepszen zrobic... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :P"Jakas" modyfikacja to jest... ale jeszcze wiele pracy przed toba, bo to co teraz jest, to kiepsko wyglada i na pewno da sie tu wiele ciekawych ulepszen zrobic... :idea: czyli powtórzyłeś to to co wszyscy mówią :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :P"Jakas" modyfikacja to jest... ale jeszcze wiele pracy przed toba, bo to co teraz jest, to kiepsko wyglada i na pewno da sie tu wiele ciekawych ulepszen zrobic... :idea: czyli powtórzyłeś to to co wszyscy mówią :lol: Bo teraz dopiero te twoje nieszczesne zdjecia u mnie sie wyswietlaja i teraz dopiero przeczytalem caly topic :evil: Chciales opinii, to masz - nie rozumiem czemu sie dziwisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 OCh nieszczęsne zdjęcia :lol: , to miało mnie urazić tak?Dziwny czowiek, nie widział zdjęć a komentuje wygląd mojej budy :lol: :lol: brawo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ale załozenie WC do budy to tez jakaś modyfikacja :PNo tak, ale chlodzenia :P Do moda budy z prawdziwego zdarzenia jheszcze sporo Ci brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 OCh nieszczęsne zdjęcia :lol: , to miało mnie urazić tak?Dziwny czowiek, nie widział zdjęć a komentuje wygląd mojej budy :lol: :lol: brawo :lol:Widze, ze masz powazne problemy z czytaniem... Spojz raz jeszcze i zobaczysz, ze wstrzymalem sie z komentarzem do czasu jak bede mogl zobaczyc wszystkie zdjecia. Sprobuj przeanalizowac to wszystko raz jeszcze i zastanow sie kto tu jest "dziwny czlowiek"... :idea: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dobra FumFel daj zdjecia z nastenej wersji. Pokaz jak ida postepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 brak kasy= niema postępów.....ALe niedługo będe jechał do Wa-wy po grafe to przy okazji kupie pare bajerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 dla mnie to poprostu magia szczegolnie ten "sloiczek" normalnie szok :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no FunFel , pojechales juz do wawy po ta grafe , a jak z modem ??? cos juz wymodziles , czy dalej buda straszy ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 PIerwszy raz wydałem tyle kasy na grafe i jestem juz kompletnie spłukany - 2 lipca jede do włoch do matki do pracy wiec troszke zarobie kasy i wtedy projekt ruszypełną parą :) .U mnie na wsi nawed niema kratek na wentylatory 92x92.A niechce kupować na sieći bo przesyłką będzie drozsza niz te dwie kratki(ma ktos do sprzedania?).POzatym muszę kupic sobie dysk twardy (teraz mam 10gb :lol: ) i jakiś poządny cdrom do ten LG to syf nie z tej ziemi :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...