Havoc Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, Po zmianie grafiki postanowiłem podpiąć się do monitora za pomocą DisplayPort. Różnicy między hdmi nie ma oczywiście, ale kabel mi się lepiej układa i ma zatyczki przez co nie wysuwa się z portów jak HDMI. W najgorszym wypadku wrócę do tamtego jeżeli nikt nie będzie w stanie mi pomóc. Problem mam tylko i wyłącznie z ikonami na pulpicie (Windows 7 Pro). Jakkolwiek bym ich nie poustawiał to po ponownym uruchomieniu komputera wszystkie leżą w innych miejscach. Jedyne co zostaje na swoim to mój komp, dokumenty i kosz. Cała reszta jest losowo rozrzucona po pulpicie. Dlaczego tak się dzieje? Czy DP nie nadaje się do zwykłej pracy a jedynie podpinania TV do rozrywki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) W pracy mam XP wyświetlanego na Dellu z DVI podpiętego przejściówką do Display Portu w kompie i nic takiego nie zauważyłem... PS. Podobny problem Edytowane 3 Maja 2011 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...