Raiden Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Bardzo prosze o pomoc w wyborze karty graficznej w cenie do 800 zł. Może być ATI i NVidia. CHodzi mi o karte przede wszystkim do gier. Jakie są różnice w wydajności kart ze 128 i 64 MB. Mam Athlona 1.4 i płyte Asus a7v 133, AGP 4x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Za tą cenę polecałbym ci jakiegos dobrego GeForce'a Ti4200. Różnica między 64mb, a 128mb jesr niewielka, 128 mb przyda się gdy gra ma duże objetościowo tekstury. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 http://www.frazpc.pl/sklep/c/6318// tylko 5% roznicy wydaje mi sie ze warto Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 oczywiscie ! tylko to co podal forest ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 zgadzam sie - majac ta kase trza brac takie wlasnie zabawki i cieszyc sie zycem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak chcesz to ci mojego Gainward G4Ti4200 XP GS Limited Edition (3.3ns BGA Samsung) DVI VIVO sprzedam za 750zł. Używany 2 miechy. W razie czego wal na priva bo nie chce bana dostać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Dzieki Kase bede miał dopiero pod koniec czerwca wiec jak bede chciał to dam ci znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 IMHO GF4 nie warto jak mozna za 850zł kupic r9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Tylko że jego proc nie pozwoli Radkowi osiągnąć pełni możliwości. A jeszcze te SDR'y... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 IMHO GF4 nie warto jak mozna za 850zł kupic r9500pro DOKŁADNIE :!: Tylko że jego proc nie pozwoli Radkowi osiągnąć pełni możliwości. A jeszcze te SDR'y... Spokojnie.....będzie miał zajebistą grafe czyli radka to w puźniejszym czasie wymieni reszte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...