Memphis89 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Witam, mam laptopa compal JHL90 z windows XP 32 bit, 2 GB RAM. Myślę o dołożeniu 1 GB ram. Parametry moich ramów: A tu ich zdjęcie: Znalazłem pewną aukcję: http://allegro.pl/pamiec-adata-ddr2-1gb-800-i1598090800.html Czy ramy te będą pasowały? Zastanawia mnie różnica między 800(5) i 800(6). Czy to ma jakieś znaczenie? Z góry dzięki i pozdrawiam. Edytowane 10 Maja 2011 przez Memphis89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brutus Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Witam, ja bym sie nie zastanawial, jedynie co cie interere to timingi i predkosc, obydwie maja 800MHz a timingi mozna dostosowac lub defaultowo sie przestawia. ta sama firma wiec za ta cene warto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Bedzie to dzialalo... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis89 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Super, dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie zamawiam pamięć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis89 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Ramy działają ok, jakiejś różnicy w szybkości nie zauważam i się nie spodziewałem, ale zawsze zapas RAMu jest. Jedynie co mnie martwi to różnice w czasach dostępu: Ma to jakieś znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 To sa dane z SPD Nie ma zadnych roznic. Pamieci dostosowaly sie do wolniejszych modulow 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis89 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Wolałem się upewnić. Dzięki wielkie. Można zamknąć temat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...