GranatPL Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Niedawno nabyłem wspomnianą klawiaturę G15 od Logitecha. Ogólnie fajne cacuszko, ale tutaj nie o tym. Szukam moda (apletu, skryptu czy jak to jeszcze ludzie nazywają) do Gry F1 2010 dzięki któremu na wyświetlaczu klawiatury pojawią się dane odnośnie gry (najlepiej żeby to był mój czas, strata do kierowcy przede mną i przewaga nad kierowcą za mną, ale inne dane również się przydadzą;D ) Jeśli ktoś ma jakieś info na ten temat to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Poszukaj tutaj: Completed SDK Created LCD Applets - Logitech Users Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GranatPL Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 To była pierwsza strona na którą trafiłem, przeszukałem sporo for, zarówno dotyczących konkretnej gry jak i klawiatury. Bez rezultatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...