Protek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Elo! Mam pytanie. Mianowicie chciałbym wiedzieć czy na giełdzie komputerowej w Warszawie przy ul. Batorego, za Stodołą przy zakupie części do komputera moge liczyć na to że mi wystawią fakture VAT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 zalezy gdzie kupujesz, np. w eldorado bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wszędzie dają faORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ale nie wszedzie mozna odebrac na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Dobra, dzięki za info. Duże piwo dla was! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Elo! Mam pytanie. Mianowicie chciałbym wiedzieć czy na giełdzie komputerowej w Warszawie przy ul. Batorego, za Stodołą przy zakupie części do komputera moge liczyć na to że mi wystawią fakture VAT? Pewno ze tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...