janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Wiele razy kopiowalem .pdf, ale tutaj mam problem ;) https://rapidshare.com/files/517605540/monitoring_i_ewaluacja.pdf Ten oto plik. Za nic nie moge skopiowac go do Word'a xD Znikaja mi prawie wszystkie spacje. Ktos wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Jakiego programu używasz? U mnie wyrazy dzielą się normalnie po skopiowaniu do pliku tekstowego (PDF-Xchange Viewer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Adobe - myslalem, ze jest on najlepszy w swojej klasie ;D Mam juz ten Twoj program i dziala - na dodatek jest bardzo szybki wiec przy nim zostaje ;) Dzieki i Pozdro Edytowane 15 Maja 2011 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...