marcineq1991 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 witam wszystkich jestem tu nowy. Mam taki problem mam dysk hp taki jak w temacie załączam zdjęcia wejścia i etykiety dysku i chciałbym go podłączyć do zwykłego komputera wiem że potrzeby jest do tego odpowiedni kontroler wejście w dysku ma 68 pinów za allegro znajdywałem tylko 50 pinowe czy istnieją w ogóle kontrolery 68 pinowe ? Z góry dziękuje za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Potrzebujesz kontrolera obsługującego "Ultra3 SCSI". Na allegro jest dużo takich kontrolerów(pod PCI-X). Co do ilości pinów: SCSI - Wikipedia, the free encyclopedia . BTW. Szukasz na PCI, PCI-X czy PCI-e?:D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Po co PCI X ???? Spokojnie ten dysk obsłuzy npTekram DC-390U3 .( pomimo ze interfejs na 64 bit to działa pod 32 bit slotem ) kontorler jest Ultra 160. Adaptec ASC-19160itd.... duzo tego jest.... Edytowane 17 Maja 2011 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq1991 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) aa możecie zapodać linki na allegro z tym bo coś nie moge znaleźć szukam pod PCI Edytowane 17 Maja 2011 przez marcineq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq1991 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Potrzebujesz kontrolera obsługującego "Ultra3 SCSI". Na allegro jest dużo takich kontrolerów(pod PCI-X). Co do ilości pinów: SCSI - Wikipedia, the free encyclopedia . BTW. Szukasz na PCI, PCI-X czy PCI-e?:D Pozdrawiam dasz jakieś linki na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...