Oni Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 O kurde to macie bardzo drogo i slabo ja mam DSL (niemcy) 1kanal do sciagania max 90Kb/s gierki nowe na PC i PS2 sciagam niecale pultora godziny rekord plik 123MB w 18minut,pytalem kiedys znajomego z polski co to jest ten SDI i jak mu szybko sciaga i on mi powiedzial ze dokladnie niewie ale ok 200KB/s no i bylem wszoku a wy tu piszecie ze po 10-13 Kb/s.Drugi kanal jest do wysylania plikow max 17Kb/s.Place miesiecznie 49euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh wiesz co to dsl ? wiesz czym sie ruzni od adsl ?A i nie masz dsl bo jak bys mial to bys mial taka sama predkosc od jak i do siebie ! masz adsl czli asynchroniczna predkosc wieksza do i mniajsza do siebie :) Btw twoj kolega to jakies bzdury gada ! ja nie pamietam w ile sciagam ile bo do tego wagi nie przykladam ! ale jest to i tak dosc szybko :) ps:musialem to poprawic bo walnolem niezlego kwasa :) Ale jest juz dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja mam siec osiedlową !!! Co prawda Kazaa, DC i Allegro nie chodzą ale ogólnie da się przeżyć ! A transfer zależy od serwera mój rekord to 193k /sec ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh to kaszanka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Kolego bladzisz ! i to strasznie ! ip sie nie zmienia ! a jaezeli to razn na pol roku ! zadnych limitow nie ma ! a to ze tzreba sie logowac to maly probelm ! u mnie sie loguje automatycznie ! nawet nie wiem kiedy ! :) Ale jak chcesz to siedz soebie na tym kisznym sdi ! ktos zadzwoni transfer ci spadnie :) to naprawde super sprawa ! są limity na download i upload! w neostradzie 256 download/upload: 5GB/1GB neostrada 512: 10GB/5GB neostrada 1Mb: 20GB/10GB neostrada 2 Mb bez limitu (ale 1280zł miesięcznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Libero masz racje te dziady zlikwidowali ograniczenia ale chyba tylko na kartce to napisali zeby nie straszyc klijentow. :wink: Juz sami nie wiedza co robic wiec kombinuja. Jezeli tak to warto ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> neostrade, ale jak jest z logowaniem??? Narazie mamy siec osiedlowa i mamy serwer ktory chodzi 24h tak jak SDI. Mogl bys mi wyjasnic jak dokladnie wyglada to logowanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 u mnie wyglada to mniej wiecej tak ! stoi sobie ladny komputerek ktory robi za firewala, gatewaya i serwer proxy ! i sie loguje automatycznie za pomoca jakiegos skryptu wszystko stoi na slackware 8.0 ! wiecej ci nie powiem narazie bo to stawial moj brat ktory sie na takich rzeczach zna o wiele lepiej niz ja ! ale moge sie dowiedziec dokladnie ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 są limity na download i upload! w neostradzie 256 download/upload: 5GB/1GB neostrada 512: 10GB/5GB neostrada 1Mb: 20GB/10GB neostrada 2 Mb bez limitu (ale 1280zł miesięcznie) kolejny pacjent ktoremu cos sie wydaje !! masz neostrade czy tylko tak piszesz bo gdzies wyczytales ! ?? dodam ze na stronie neostrady bylo nawet napisane ze limity zawieszone ! a przyokazji jak sobie cos takiego technicznie wyobrazasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 To obecnie jest ten limit czy go nie ma bo nie wiem czy zmieniać na neostrade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Nie ! ludzie ratunku ! http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik czy widzisz tu gdzies text o jakis limitach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Libero juz wiem o co chodzi. Poprostu trzeba by zdobyc skrypt ktory by sie automatycznie logowal. Teraz cos fajnego zobaczylem na stronie neostrady a mianowicie mialy cytat: "Złóż do 30 czerwca wniosek o uruchomienie usługi Neostrada 256 Kb/s. Za instalację zapłacisz jedyne 79 * zł!" Wiecej informacji tutaj http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=promocja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Tekst jest tutaj: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1...neostrada_opcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 no wiec jak widzisz nie taka ta neostrada straszna ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Heh wiedzialem ze gdzies jest tutaj kruczek. Jak w cyrografie, wazne informacje sa napisane malym druczkiem albo ukryte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Tekst jest tutaj: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1...neostrada_opcje no jest i co z tego ! 1. to jest stary text ! 2. jak mi nie wiezysz ze nie ma limitow to nie wiez ! 3. nadal mi nie wyjasniles jak sobie to technicznie wyobrazasz ! jak widzisz w cenniku pisza ze jest dynamiczne ip i co tyle co pisze ! nic sie nie zmienia ! wiec ? mam nadzieje ze konkluzje sam z tego wyciagniesz ! pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Heh wiedzialem ze gdzies jest tutaj kruczek. Jak w cyrografie, wazne informacje sa napisane malym druczkiem albo ukryte :Ptaki juz los tpsa ! wszedzie chaos i sciema ! btw zeby bylo fajnie to dzisiaj u mnie byli panowie z tpsa ! :) jakas awaria u mnie w domku linni byla ! :) byla 13 a ja wlasnie wstawalem ! siedze sobie w gaciach przed kompem w tu taki kolo u mnie gniazdka oglada w pokoiku ! ale sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Nie ! ludzie ratunku ! http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=cennik czy widzisz tu gdzies text o jakis limitach ?? Dziwię się, że nie zauważyłeś: Opłata pobierana po przekroczeniu limitu przesłanych informacji przewidzianego dla danej opcji, za każdy rozpoczęty Mb: 0,05 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 A ty nadal wiezysz ze ten limit obowiazuje ?? Niewiezysz osobie ktora ma neostrade od prawie pol roku ! ah szkoda gadac ! jak by tak bylo to bym juz musial kupe kasy doplacic ! ale to juz twoj problem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ok ale jak to jest z tym SDI są kłopoty w stylu przez kilka godzin nie mam neta bo coś walneło w TPSA czy jest raczej bezawaryjna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 W wawie nie mam zadnych problemow. Ani razu nie mialem rozlaczenia od strony TPSA. Co do trfalosci to u mnie bez restartu dziala juz 27dni 17h :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Dzięki chyba mnie przekonaliście do tego SDI Neostrada jest troszke za droga bo nie mam z kim zrobić sieci (tak co by płacić po 50%) :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 I tak wszystkie te oferty tepsy to jedno wielkie zdzierstwo; jakies limity wymyślają, kupe forsy za instalacje i wyrąbisty abonament :evil: Ja mam dostęp z kablówki 4Mbity bez zadnych ograniczen i wszystko zapieprza az miło - za 95 zeta miesięcznie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh to fajnie masz ale ja wole swoj uklad niz te 4mb w ciasnym bloku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ale to juz twoj problem ! Ja nie mam żadnego problemu. Mieszkam w akademiku i na NET nie narzekam. Szybko i bez ograniczeń za jedynie 32,10. 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu. Chodzi mi tylko o to, że nawet, jeżeli teraz nie pobierają opłaty za zciąganie ponad limit, to zawsze mogą coś takiego wprowadzić, a ty nie będziesz mógł zaprotestować. Przecież było napisane... telekomuna nie takie numery już odstawiała A bałagan na stronach, niedoinformowanie i brak jasnych planów, co do wprowadzania nowych usług tylko potwierdza, że wiązanie się z tą firmą nie jest dobrym interesem dla konsumenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 heh, 4Mb/s za 95pln/miesiąc kablówka oczywiscie 100-300 KBytes/s na luzaka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ups....nie tu mialo byc :lol: powtarzam sie zeby tak kazdy mieszkal w takim "ciasnym" mieszkaniu... nie moge narzekac, lepsze to niz bylo na modemie u starych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a tak na marginesie to gdzie w xp sie zmienia predkosc lacza ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 z tego co mi wiedomo to SDI czyli HiS udostępniany przez TPsa ma max 115.2 kbps. A ISDN to całkiem co innego i wątpie byś miał na nim 1,6 Mbps. Ja mam ISDN dwu-kanalowe (2x 64kbit). Za kazdy kanal placi sie tyle co poprzez polaczenie 0202122. Mozna sobie wlaczyc albo jeden kanal, albo dwa(placisz wtedy podwojnie). Na jednym kanale wyciagam max czyli 6,4 kb/s - jest dobrze. Ale ogolnie rzecz ujmujac jest to fatalna sprawa, placisz zaleznie od tego ile siedzisz i rozni sie miedzy modemem tylko transferem :/ Ja to mam bo nie bylo zadnej innej alternatywy (nawet kicz-radiowego polaczenia). A kolega ktoremu nie wierzysz musi chyba miec 30 kanalowe ISDN, chodz nie chce mi sie wierzyc... to kosztuje kilka tysiecy zl !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 "a tak na marginesie to gdzie w xp sie zmienia predkosc lacza ??" :arrow: o to spytaj się 'flowerman'a i jego smoczka/smoczycy :P a co do wypowiedzi Szymoon'a to w pełni się zgadzam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a tak na marginesie to gdzie w xp sie zmienia predkosc lacza ??:D :D To tylko hackerzy wiedzą. A wy śmiertelnicy musicie się męczyć na modemach, a mi teraz sdi po oc chodzi na 12 mb/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...