Gość chrisboss Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 hej zastanawiam sie nad kupnem nowego twardziela.obecnie mam seagate 750gb ale zaczal mi "piszczec" i boje sie o utrate swoich danych. Zastanawialem sie nad Samsungiem : Mój odnohttp://www.samsungshop.pl/p23,dysk-twardy-sata-samsung-hm641ji-640-gb.htmlśnik ale z 2 strony pamietam ze kilka ladnych lat temu mowilo sie ze dyski samsunga sa strasznie wadliwe i pamietam ze balem sie ich jak ognia:) orientujecie sie jak obecnie wyglada ich awaryjnosc i czy u Was sie sprawdzaja? od razu zaznaczam ze nie potrzebuje jakiegos mega pojemnego demona-sadze ze te 640gb spokojnie powinny mi wystarczyc przy moim uzytkowaniu:) a nie chce tez specjalnie duzo kasy wydawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Samsung 1TB 32 HD103SJ • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław lub Samsung 50 16 HD502HJ • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław drożej: Western Digital WD5001AALS • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław (jest też dostępny w wersji SATA III) Edytowane 25 Maja 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak chcesz nowy dysk to albo Samsung F3 500Gb/1TB albo WD Black/Blue . Ten samsung 640GB to wersja 2,5' 5400 RPM , dosyć wolny , jak to będzie wersja oparta o talerze 333GB to tym bardziej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...