pies57 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Cześć,mam pytanie co mógłbym ulepszyć w moim komputerze tak do 1000 zł ? mój Pc :AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, MMX, 3DNow (CPUs),2 gb Ram NVIDIAGeFOrce 8600 GT 512 płya główna ASUS M2a-MX Windows Xp.Będę go używał do internetu ale też czasami do gier .Wolałbym żeby części były nowe ale nie koniecznie .Chyba nie będę podkręcał podzespołów.Mogę użycz części z mojego starego komputera . PS: Nie chcę oczywiście jakiegoś wielkiego ulepszenia za tą cenne chcę tylko trochę odświeżyć mój komputer :) Edytowane 25 Maja 2011 przez pies57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Jaki zasilacz? Do czego używasz komputera? Jaką masz płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Przeczytaj to i uzupełnij treść postu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...