Mateuszowy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzień po zakupie nowego monitora padł mi dwuletni zasilacz (jakaś tam 5setka). Wpływ na to miało chyba przejście na wyższą rozdzielczość obrazu i wyższy pobór mocy? Nie wiem, nie znam się. Śmierć zasilacza poprzedzały częste "diskonekty" myszy i klawiatury (czasem pomagały resety systemu). Wybrałem się do serwisu, gdzie sprzedano i zamontowano mi zasilacz Chieftec A80 CTG-600-80P. W pierwszy dzień wszystko chodziło sprawnie. Dzisiaj niestety mysz i klawiatura znów odmówiły posłuszeństwa, komputer zrestartował się, wyłączył... i nie chciał przez około godzinę odpalić. Po odłączeniu wszystkiego i ponownym podłączeniu zaczął znów problemowo chodzić. Co robić z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 - podaj napięcia - obejrzyj kondensatory na płycie głównej i karcie graficznej Poprzednie zasilacz, gdy padł, mógł coś uszkodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...