Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ....i obudowa. No to tak. Chcę pomalować mojego kompa na srebrno lakier mam na case biały jeszcze dobry czy mogę zastosować go jako podkład? A może po malowaniu sprawem zostaną zacieki? Pliz odpowiedżcie szybko!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 nie wiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Chyba będzie odpryskiwać bo nie ma podkładu. Ja to swoją oczyszcze do blachy i pomaluje najpier podkładówką a później sprayem - ale jeszcze nie wiem jaki kolor. Wiesz noże jak pomalować panele CD. Albo jak sie plastik maluje żeby nie odpryskiwał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja panele malowałem zwykły sprejem (takim za 8.50 :) ). Nie opryskuje nic a nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 w sklepach z farbami napewno znajdziesz podklad :) jak i same farby w spreju :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Chcę pomalować mojego kompa na srebrno lakier mam na case biały jeszcze dobry czy mogę zastosować go jako podkład? A może po malowaniu sprawem zostaną zacieki? Pliz odpowiedżcie szybko!!! Mozesz ale napewno lepiej bedzie jesli uzyjesz szlifierki oscylacyjnej i oczyscisz blache lub uzyjesz podkladu. Jesli z odpowiedniej odleglosci to zrobic (na aktualna farbe) i 2 razy powiedzmy to bedzie ok. Chociaz to tez zalezy od jakosci farby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 a co z tym szprejem bezbarwnym daje podobno polysk , dzialal ktos z tym bo ja lama??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 a co z tym szprejem bezbarwnym daje podobno polysk , dzialal ktos z tym bo ja lama??????? Sa takie lakiery pozostawia szklista powierzchnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...