gx270 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Witam! Chciałbym poznać wasze opinie na temat specyfikacji tych trzech modeli komputerków przenośnych:) Cena w tym przypadku nie gra roli. Pierwszy, który wpadł mi w oko to Dell Vostro 3550 51329138/2, znaleziony w jednym z internetowych sklepów jego specyfikacja dostępna tutaj Następnie zaciekawił mnie Asus K53SV-SX121V specyfikacja tutaj Oraz jako ostatni również Dell Vostro V3550, w nieco innej konfiguracji dostępnej tutaj W Asusie szczególnie zainteresowała mnie klawiatura numeryczna oraz mocniejsza karta graficzna. Zastanawiam się czy lepiej będzie się sprawdzał Asus ze słabszym procesorem i mocniejszą kartą, czy też Dell z lepszym procesorem, ale kartą o mniejszej pamięci. Potrzebny mi komputer przenośny, o dość sporej wydajności. Będzie mi służył do pracy, choć nie ukrywam, że lubię też od czasu do czasu obejrzeć film w HD czy pograć dłuższą chwilę (jak każdy przeciętny człek :) ). Wspomniałem, iż cena nie gra roli, mam na myśli, iż nie jest tutaj najważniejszym czynnikiem, ale zastanawiam się czy jest sens dopłacać do tych komputerów o lepszej specyfikacji. Nie raz już mi pomagaliście, więc z niecierpliwością czekam na wasze opinie. Pozdrawiam! Maciej Edytowane 21 Czerwca 2011 przez gx270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...