kszychooo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam, aktualnie mam kompa typu hp dc7600 (P4, 2GB DDR2, jakis dysk 40GB na SATA) komp sluzy glownie do pracy w srodowisku eclipse, dziala na nim takze lokalnie wamp wystarczy mi nawet 8GB dysku chcialbym zapytac czy warto pchac sie w dysk SSD ? jesli tak to moze polecicie jakis tani dysk do w/w zastosowan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Najtaniej bedzie uzyc szybkiego pendrive'a jakiegos chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 masz na mysli adapter + karta CF ? czy to ma sens i jak to wyglada wydajnosciowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Nie wiem jak uzycie CF dziala, sam probowalem trzymac winde xp na szybkim pendrajvie 16gb i komfort uzytkowania byl tylko marginalnie wyzszy niz uzywanie normalnego dysku 5400rpm (duza ilosc operacji I/O zabijala wydajnosc) Edytowane 25 Czerwca 2011 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 wiec wracamy do tematu - ktorym SSD warto sie zainteresowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...