kwasior500 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 1. Nie mogłem znaleźć zbiorczego. 2. Nie posiadam front-panelu audio obudowy. 3. Posiadam: Jak podłączyć (a raczej skonfigurować) ten sprzęt, żeby na przykład z zielonego gniazda był sygnał na słuchawki, a z czarnego stereo out? Nie mówcie, że się nie da, bo na każdym realtek HD się da. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Prawdopodobnie nie da się, bo gdyby się tak dało to po co ja kupowałem kartę z wyjściem słuchawkowym za ponad 300zł :P A poważnie to wydaje mi się że to niemożliwe w przypadku creative'a. Ewentualnie możesz włączyć CMSS Surround który klonuje stereo na tylne głośniki. Jednak to się sprawdzi tylko w stereo, natomiast w grach i filmach z dźwiękiem przestrzennym będziesz mieć na zielonym wyjściu kanały przednie a na czarnym kanały tylne. Ewentualnie możesz coś pokombinować z podłączeniem się pod złącze dla przedniego panelu (poszukać jego schematu i zrobić sobie kabelek). Edytowane 7 Lipca 2011 przez kamail86 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Jak mnie pamiec nie myli to takie rzeczy mozna robic na sterownikach KX :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 No już jedna mądra głowa z PCL mi poradziła dokładnie to samo (CMSS). Na razie nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...