effect Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, przygotowałem płytkę DVD z pokazem multimediów, całość uruchamia się przy pomocy pojedynczego pliku "Uruchom.html", dodałem do płytki plik autorun o następującej treści: [autorun] open=Uruchom.html icon=Pliki/icon.ico label=Prezentacja Pomimo tego autoodtwarzanie generuje błąd ""nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32". Dzieje się tak w XP,Viście, 7, 32 i 64bit na stacjonarnym i laptopie. Całość działa bez zarzutu po "ręcznym" wskazaniu i uruchomieniu płytki. Gdzie tkwi błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie mozesz uruchomic pliku html w ten sposob. Zmien zawartosc autorun.inf na taka: [autorun] open=start Uruchom.html icon=Pliki/icon.ico label=Prezentacja Jednak takie rozwiazanie nie bedzie dzialac na starszych wersjach windows. Mozesz tez uzyc do uruchomienia pliku html np: AutorunPro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effect Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Ok., coś czułem, że gdzieś mam błąd w zapisie. Dzięki za pomoc. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez effect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...