Gość devil_inside_1990 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zauważyłem, że na rynku pojawiły się nowe wersje DeathAdderów: Mysz Razer DeathAdder Transformers: Dark of the Moon - Optimus Prime :: :: Razer Sklep Polska :: Mysz Razer DeathAdder Transformers: Dark of the Moon - Bumblebee :: :: Razer Sklep Polska :: Mysz Razer DeathAdder Transformers: Dark of the Moon - Shockwave :: :: Razer Sklep Polska :: Mysz Razer DeathAdder Transformers: Dark of the Moon - Megatron :: :: Razer Sklep Polska :: Wyglądają... ciekawie. Razer zaczyna serwować nam nowe edycje produktów przy okazji premiery filmów lub gier. Przejrzałem stronę i nie wiem - czy one różnią się od zwykłych DA? W sensie mechanicznym / elektronicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Niczym... wiochę robią jak na mój gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) niczym się nie różnią... a tak swoją drogą to wygladały by O NIEBO LEPIEJ gdyby nie maiły napisu 'transformers" z tyłu... sam znaczek i kolor byłby sycący :) Edytowane 5 Lipca 2011 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrisboss Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 wg mnie te zolte wygladaja kozacko:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...