stranger33333 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam.Zdecydowałem się na zakup zestawu promowanego na waszej stronie a mianowicie: Zestawy komputerowe na Lipiec 2011 | PurePC.pl Z tym że chciałbym w nim wymienić procesor oraz zasilacz na: AMD Phenom II X4 955 Black Edit /3.2GHz, 125W, AM3, BOX, rev. C3/ [HDZ955FBGMBOX] - 369zł : Esc.pl XFX Core 450W 120mm 80+ SLI PSU [P1-450S-XXB9] - 190zł : Esc.pl Co o tym mówicie? Procesora podkręcać zamiaru nie mam więc z dodatkowego chłodzenia zrezygnowałem. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 W porządku, ale zmień sklep. Esc.pl ma ostatnio problemy z serwisem i realizacją gwarancji. Ceny zresztą też to najniższych nie należą. Porządnymi sklepami są m.in. techplanet.pl i morele.net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...