Fallout Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam p$ 2.4 Ghz.. i jego temperatura to okolo 43stopnie... nie wiem czy to normalne.. dodatkowo jak włącze np. ut 2003 lub inna gre to dchodzi do 50stopni... mam wentylator box i nawet juz zdjąłe,m go i bezpośrednio na tą taśme boxow`ą nałożyłem cieniutką warstwę pasty srebrnewj.. dalej tak samo... wiem ze to raczej nie wina procka bo mialem poprzednio celerona 1,7 i jego temperatura byla mniej wiecej taka sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ("nienormalna" temperatura to jest ponizej -280 *C) ta temperaturka twojego proca jest ciut " za wysoka" i prawdopodobnie powodem tego jest slabe chlodzenie jakie posiadasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 lato przyszlo goraca sie zrobilo to nic dziwnego ze temp wzrosla to normalny objaw :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 .....nawet juz zdjąłe,m go i bezpośrednio na tą taśme boxow`ą nałożyłem cieniutką warstwę pasty srebrnewj.......No co ty, na ta gowniana naklejke nalozyles paste jeszcze 8O Trzeba bylo usunac ta naklejke i dopiero posmarowac pasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 wlasnie dopiero co oczyscilem procka i radiator od tej pasty... wiec mam zdjac tą naklejke?? i dopiero posmarowac to wszystko pastą??? nic nie stanie sie jak ta pasta wleci do tej dziurki??:P:P:P tak apropo to jaki byscie polecali inny wentylatro ogólno dostęny pod p4 do okolo 70 zł???:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ja byn sie wogole nie przejmowal. Masz jakies dziwne zwisy w trakcie grania, obciazania procesora ?? Jezeli nie to sie niczym nie przejmuj. IMHO nadeszla ciepla pora to normalka ze temp sie nieco podniosly. 43C w idle dla niewentylowanej obudowy to raczej standard. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Też miałem taką temperaturę. Zdjąłem boxowego coolera, wstawiłem CollerMaster'a i było jeszcze gorzej, czytaj cieplej ;) Zmieniłem znów na boxa i było ciut lepiej. Teraz wieje TT P4 Spark 7 i jest spoko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 hehe wlasnie przez te temp, skrecilem sobie troche procka bo temp urosla naprawde wiele w porownaniu do dni powiedzmy z przed miesiaca, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 własnie obudowa jest nowa i wentylowana trzema wiatrakami dodatkowo...:P i sam nie wiem... czy mam pakować kase w wentylator czy lepiej kupic sobie lepszą grafike??? bo mam mx440:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...