kRyKoO Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Moj problem polega na tym ze mam najnowsze sterowniki do karty GT 540M i grajac w call of duty 4 lub dirt2 (tylko te gry na razie zaistalowalem)mam bardzo dobry fps i po chwili wystepuja zacięcia , ktore bardzo denerwuja;/ Nie wiem przez co to jest. POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Sprawdz czy sie w tym momencie nie przegrzewa i nie obniza taktowania - tzw. throttling. GPU-Z, HWMonitor itd. Edytowane 1 Września 2011 przez Marynarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Po półtorej miesiąca autor raczej już zrezygnował z oczekiwania na odpowiedź, więc odpowiadanie po takim czasie jest z lekka bezsensowne... Ale żeby nie było że spamuję, prawdopodobnie nawalał sterownik grafiki, sam mam to samo... Edytowane 1 Września 2011 przez Micky92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...