Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Rodzinka Rullezuje Wiency poczytajcie TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Fajne zdjatka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Fajne nie powiem 8) Ktoś wie ile 0,13 będą kosztować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Lepiej poczytajcie jak sie kreca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Lepiej poczytajcie jak sie kreca... No niektóre nieżle a niektóre strasznie słabo :( trzeba trochę poczekać na lepsze modele/serie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 masz rację (niektore at ew duron sie kręcily lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Kicha kicha :) miejmy nadzieje ze sie zmieni, ku ogolnej uciesze. Chociaz ten 1.53@1.81 to calkiem niezly wynik, jak na AMD :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Ja tam wole tradycyjne TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ej mam takie pytanko dzisiaj widzialem takie same na "tomshardware" przywidzialo mi sie? eh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Ja tam wole tradycyjne TB Mi ostatnio tez sie thunderbirdy podobaja :D Zgodnijcie dlaczego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...