PIP33 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam maly problem!! zalogowalem sie na yahoo i nie mam obrazu w kamerce!! nie wiem czy to trzeba jakos skafigorowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 A może tak coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A może tak coś więcej?kamerka creative!! obraz jest poprostu niebieski!!!!! Probowalem wszystkich standardow video i nic!!!! Nie mam pojecia!! Ale kamerke podlaczylem juz po instalacji wiec moze cos nie poszlo! hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 podepne sie do topicku ... ja mam obaraz w kamerce i ok ..nic nie wybbieralem standardowa instalacja.. ale mam inny problem nie mam glosu tz jak gadam z kumplem to on mnie slyszy a ja go za nic ...ale z innymi on juz slyszy i go slychac co tpo moze byc ?? jakis firewoll w jedna strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moze wezme zrobie deinstal i wgram wszystko jeszcze raz!!! hhhmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...