granat1166 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) ja mam asusa i polecam.. cicha nawet po mocnym oc. 950mhz na 1.113v a pamięci chodzą na 4366mhz Edytowane 31 Lipca 2011 przez granat1166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeśli masz zamiar kupować w esc.pl podzespoły to odradzam. W poniższym temacie są opisane problemy użytkowników z tym sklepem: Oszusci & niesolidne: firmy, serwisy, sklepy - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 30 Ceny niektórych podzespołów również są zawyżone, w porównaniu do techplanet.pl czy morele.net. Poza tym obie karty wejdą do obudowy, w razie czego trzeba będzie tylko zdemontować jeden z koszyków na dyski. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevilCry Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 tak jakby 1 -0 dla asusa :) W asusie najgorsze to te gabaryty , duża waga . Mieści ci się spokojnie w obudowie ? Nic się nie wygina ? Asus wygląda na porządnego ale czy nie za wielkiego i ciężkiego hmm ? Ciężki wybór z tymi 2 kartami... Co do sklepu . Wiesz jak to jest zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony . Racją jest że techplanet.pl i morele.net maja taniej ale nie maja wszystkich części które chcę ;/ Zamierzam kupić cały zestaw + montaż całego zestawu przez sklep , Zakupuje również od razu Monitor i myszkę . Wydaje mi się że esc dalej jest Jednym z najlepszych sklepów , może się mylę co o tym myślicie ? z tego co wiem dobre sklepy to : esc.pl morele.net techplanet.pl kombo.krakow.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat1166 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 lekko się pcb zgina ale mam na to sposób.. z tego co zauważyłem to w innych kartach tez się wygina nawet mniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevilCry Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 sposób ? Dokładniej jaki ? Może ktoś jeszcze się wypowie bo zamierzam jutro zamawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat1166 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) karta jest zawieszona na sznurku za wtyczki od zasilania w taki sposób że pcb jest proste. tak to wygląda... http://forum.purepc.pl/findpost-t328967-p3636739.html Edytowane 31 Lipca 2011 przez granat1166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevilCry Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 zastanawiam się jeszcze między tymi 2 kartami ; Gigabyte GeForce GTX 570 OC 1280MB DDR5 /320bit/ 2xDVI/HDMI [GV-N570OC-13I] - 1249zł : Esc.pl Gigabyte GeForce GTX 570 SOC 1280MB DDR5 /320bit/ 2xDVI/HDMI [GV-N570SO-13I] - 1359zł : Esc.pl Jak na razie zdecyduje się chyba na MSI TF III chyba niezły wybór ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Moim zdaniem MSI ma jedno z lepszych chłodzen na niereferencyjnych kartach , gdzies czytalem test gdzie byl msi i asus ale nie wiem gdzie to bylo i czy przypadkiem nie bylo to o hd6970 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Dobrym sklepem to ja bym na pewno esc.pl nie nazwał. Kupić możesz, może się obejdzie bez komplikacji, może nie. Techplanet.pl również oferuje montaż zestawu komputerowego, za 1 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 2. Użytkownik ma prawo do założenia kolejnego wątku w tym dziale jeśli minęły przynajmniej 2 miesiące od daty napisania ostatniej odpowiedzi w jego poprzednim wątku. W przypadku założenia większej ilości wątków w określonym czasie zostaną one połączone, a użytkownik zostanie ukarany według PSO za powielanie istniejących wątków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...