Tr@volt Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Cze All !!! Potrzebuje szybkiej rady ! Jak wiadomo Barton 2500+ i A2600+ są na magistrali 333MHz... Która płytka nForce2 (nie koniecznie Asus) obsługuje bez zająknięcia pamięci 400MHz (np. Kingstone) ??? Czy zmniejszenie mnożnika i zwiększenie magistali do ok. 400MHz dałoby wyraźne korzyści na tych prockach (tak tylko pytam ;) ) ??? Acha! Czy temperaturka byłaby w miarę znośna ;) ? Jeżeli chodzi o coolerek to przymieżam się do Spire FalconRock II (nie nawidze hałasu !!! ) i obudowy ModeCom FRESH (jakoś tak) Dzięki za pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 qrde troche tego bylo kilka tematow nizej masz topic o Bartonacz i ich o/c a co do plyt to oczywiscie Epox 8rda/+ Abit NF7/s to sa obecnie najlepsze plyty do o/c :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Bardzo dobry jest Epox 8RDA+, poza tym bierz Bartona a nie athlona, bo sie lepiej kreci!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wez ABITa NF7S i oczywiscie Bartona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 I nzowu przekomarzanie ktora plyta lepsza. A ja powiem zadna !!!!! Epox jest zajebisty jak na swoją cene, Abit tez jest zajebisty jak za swoją cene. NIe ma lepsza gorsza, bo ceny są rozne :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 He, he ale zes wybrnal:) Jedno jest pewne : BARTON :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Powiem tylko za na mojej MOBO Bartek 2500 chodzi na 11x200 przy V=1,75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ja mam obie i do rej proy nie moge sie zdycydowac :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 I nzowu przekomarzanie ktora plyta lepsza. A ja powiem zadna !!!!! Epox jest zajebisty jak na swoją cene, Abit tez jest zajebisty jak za swoją cene. NIe ma lepsza gorsza, bo ceny są rozne :!: kurde......Grinch ale Ty jestes.........o Solteku to juz nic nie napisales :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 No bo Soltek też jest zajebisty................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ale weź bartona i Abita, bo i ja chyba porzucę Asusa ze względu na to co ten Abit wyczynia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Powiem tylko za na mojej MOBO Bartek 2500 chodzi na 11x200 przy V=1,75uuuuuu cieniutko, cieniutko 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jasiek zmien link do 3d marka bo ten niaktualny i pochwal sie ile wycisnołes na nowym procu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jasiek zmien link do 3d marka bo ten niaktualny i pochwal sie ile wycisnołes na nowym procujaki jasiek? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no dobra o tobie mowa :) genghiskhanno dobra o tobie mowa :) genghiskhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no dobra o tobie mowa :) genghiskhanno dobra o tobie mowa :) genghiskhanczy mi sie wydaje czy ty masz cos ze swoja glowa??? 8O :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...