man13k Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam wszystkim i mam do was pytanko jakimenadżer pobierania plików polecacie a mianowicie chodzi mi o to by mogl sobie ustawic kolejke i by ona mi sie sciagala w okreslonej godz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Tu coś na pewno znajdziesz: Download manager pod Linuksa - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a ktory bys polecal?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Któryś z trójki: wxDownload Fast, Aria, MultiGet. Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...