metal Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 sorry za takie banalne pytanie ale wole się upewnić :D . Chcę kupić gf4ti4200 gainwarda :D i ostatnio zaczołem się zastanawiać czy ten gf4 będzie pasował [złącze agp] do mojej pł.gł asus cubx :?: nie wiem czemu ale jakoś tak zaczołem nad tym myśleć i chyba mi się zdaje że pasuje :))) heh ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 sorry za takie banalne pytanie ale wole się upewnić :D . Chcę kupić gf4ti4200 gainwarda :D i ostatnio zaczołem się zastanawiać czy ten gf4 będzie pasował [złącze agp] do mojej pł.gł asus cubx :?: nie wiem czemu ale jakoś tak zaczołem nad tym myśleć i chyba mi się zdaje że pasuje :))) heh ... A czemu miał by nie pasować. Płyta ma AGPx4 więc wszystko będzie działać. Inna kwestia że może sie po prostu nie zmieścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ...pł.gł nie ma agp x4. tylko ma agp x2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ...pł.gł nie ma agp x4. tylko ma agp x2 :DSorry. Nie doczytalem do końca jaki masz model plyty. No to będzie działał wolniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Będzie działać, tylko wolniej :evil: . Ja, gdy mój GF2 MX jeszcze żył, wkładałem go do AGP x1 i działał spoko, choć to karta na AGP x2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...