MatiSweet Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam!! Mam laptopa Asus N61 + windows 7 ale z tymi wszystkimi programami nie potrzebnymi. Mam pytanie czy mogę go sformatować i wgrać samego windowsa 7 czystego + do tego sterowniki ze strony asus? Teraz komputer jest strasznie zamulony. Kiedyś w HP zrobił tak i o wiele lepiej pracował cały system. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez MatiSweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Możesz, ale sposób pozyskania systemu nie będzie zgodny z licencją OEM(jeżeli system ściągniesz z warezów czy innych torrentów). Jak już zainstalujesz, podasz klucz i aktywujesz to system będzie teoretycznie legalny. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ważne, że masz nalepkę. Instalka łyka klucz ze zbiorowej licencji. Jeżeli będziesz miał problem z automatyczną aktywacja, zawsze można wykonać aktywację przez telefon. Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...