exz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, postanowiłem przetestować pamięci memtestem, ponieważ nie jestem w 100% co do ich działania. Pamięci dokładnie to : pdp patriot 4gb 1333mhz cl7 viper-II Tutaj daje ssa z "wyników" memtesta: ImageShack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ewidentnie uszkodzone. Pamięci testujesz na ustawieniach domyślnych tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeśli domyślne cl i takty to pamięci na bank uwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Tzn. pamięci testowałem na profilu XMP (pamięci mają parametry 1333MHz CL7 przy 1.70V) i przy takich wartościach testowałem. Płyta automatycznie je ustawia na 1066MHz i 1.50V Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez exec2142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takise Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie znam się , to tylko takie moje gdybanie ale może masz coś z płytą nie tak? Dzieje się tak tylko z tymi kośćmi?Próbowałeś inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exz Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Płyta sprawna. Kupiłem niedawno Corsarze i hula jak ta-lala. Pamieci ida na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...