LPC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 http://sport.onet.pl/731440,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ej, ja to miałem napisać :P Zresztą już kiedyś dałem taki topik ;] Teraz tylko Laporta na prezydenta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Myślałem że więcej za niego dadzą :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 a backus mial isc do realu chiba no nie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 a jakas organizacja napisala ze on ma przyrodzenie o dlugosci 13 cm. Podobno obliczyli to na podstawie rozmiaru stop i dloni i czegos tam jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a backus mial isc do realu chiba no nie ???no i niestety stało się ale IMHO bedą spiecie w realu po 1 z figo o pozycje chyba ze go sprzedadzą 2 z raulem o nr koszulki 3 przy wykonywaniu rzutow wolnych przy pilce stanie beck ,carlos,raul,figo,zidane,guti, i beda sie klucic kto ma strzelac:) P.S. wajcha a co cie to tak interesuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a czytalem, ze juz podpisal kontrakt z realem i 2 lipca to oglosi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 WAJCHA to duo czy mało????????? bo nie wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 szkoda no ale coz, wybral real:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 i bardzo dobrze :D chociaz neiwiem po <span style="color:red;">[ciach!]</span>a im kolejny pomocnik :/ obronca by sie przydal :/ !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Już go nienawidzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a ja myslaem ze go DOSPEL kupi :P a tak serio to ciekawe jak MU sobie odbije straty finansowe zwiazane z jego odejsciem (czyt. koszulki sprzedawane w Chinach z nazwiskem Beckham) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Już go nienawidzę... hehe, ja dopiero zaczynam... =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 beckham a kij mu w oko ...pocholere idzie do realu ...za duzo jest juz tam gwiazd.a ja juz sie cieszylem ze beckham pojdzie do barcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 WAJCHA to duo czy mało????????? bo nie wiem:) Duzo za duzo :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...