hufo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam, w pazdzierniku planuje zmodyfikowac swoj komuter ale teraz mialem okazje na tani zakup karty graficznej a mianowicie asusa 6870 Po zamontowaniu na mojej plycie glównej komp sie nie wlacza wyskakuje Award Post Code 26 czyli ze mam zmienic karte graficzna. Jezeli przytrzymam przycisk wylaczenia komputera dluzej i potem znowu wlaczam kompa powtarzam tą czynonść 3 razy i komputer normalnie startuje. Po wyłączeniu problem pojawia się od nowa Jaka może być przyczyna takiego dziwnego zachowania? mobo: Abit Ab9 Pro proc: intel e6300 zasilacz: Tagan 500W U33 z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 U mnie na Abit P35 PRO Radeon 6870 śmigał bez problemu. A płyty są zbliżone do siebie pod względem premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Chłopie... potrzebujesz PCI-E w wersji 2.0 żeby ci ta grafa poszła zdaje się? Ty masz bodajże 1.01a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hufo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 mam teraz nowa płyte główna gigabyta 990fx ud3 problem dalej się pojawia problem leży po stronie karty graficznej czy też zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Można z dużym prawdopodobieństwem obstawiać zasilacz. Tagany swego czasu miały bardzo liche kondensatory. Po trzech latach znaczna część była popuchnięta w niektórych egzemplarzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...