Meev Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam Forumowiczow, Prosze o pomoc z nastepujacym problemem ... Mianowicie, ogladalem sobie film, a tu nagle ekran stal sie czarny i monitor przelaczyl sie na czuwanie. Po restarcie nawet nie udalo sie do konca zaladowac Windows, a komp juz "wisial". Po odczekaniu pewnego czasu udalo mi sie uruchomic Windows, lecz przy probie uruchomienia jakiejkolwiek gry ekran znow czarny. Temperatury obu kart w idle 33-35st., pod obciazeniem do 52st. Doszedlem do tego, ze kiedy wylacze w sterownikach SLI komp dziala normalnie (otrzymuje tylko komunikat zeby wlaczyc SLI dla zwiekszenia wydajnosci). Wydaje mi sie, ze to wyglada jakby padla jedna z kart. Czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia ktora, bez rozbierania wszystkiego (srednio mi sie widzi spuszczanie calego plynu z ukladu)? Bardzo prosze o jakies sugestie, a moze ktos juz mial takie doswiadczenia ? Moj konfig taki jak w sygnaturce. ps.Przepraszam za brak polskich znakow ale w pracy nie da rady zainstalowac polskich znakow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie dasz rady wyciągnąć jednej karty bez rozbierania wc, albo ściągnąć z jednej blok i ją wyciągnąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meev Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Problem rozwiązany. Po konsultacjach i wielu testach okazało się, że to problem ze sterownikami 280.26 :angry: Pomogła reinstalacja systemu (sam powrót do starszych sterowników nic nie zmienił). Temat do zamknięcia , dziękuję B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Geforce GTX 470/480 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Od samego początku ten temat był zbędny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...