KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nie mam takiej potrzeby teraz,ale w razie ptrzeby jestem do tego zdolny :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Już mam: :arrow: chłodnice: nagrzewnice od STARa (miedziane cieniutkie finy, aluminiowe płaskowniki w konfiguracji 5x2x3=30 :D ) o wymiarach: 25x13x7 (bez rurek). :arrow: Wentylator na chłodnice - wymontowany z zepsutego zasilacza (za 10zł) AT, bardzo cichy nie słyszalny z 50 cm puszczony na 7V. Jutro kupuje jeszcze takie 2. OffTopic: kolega chciał sprawdzić ten zasilacz: spalony bezpeicznik zastąpił grubym drutem i podłączył (nie zamykając obudowy), świetnie wybuchł kondensator (i było sporo dymu). Już wiemy co będziemy robić w sylwestra. Myślałem nad tą pompką i skoro zależy mi na cichym sprzęcie to postaram się zdobyć jakąś tanią od CO, tylko nie wiem jak ją podłączyć, jak zrobić redukcje na 12 mm i czy to nie rozerwie przewodów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...