Włos Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Witam, Pewnie już ktoś z Was miał ten problem więc proszę o pomoc- sprawa wygląda tak, że miałem zużyte tusze (oba nieoryginalne) a teraz potrzebuje czarnego więc go zakupiłem - oryginalny HP 338. Wsadziłem na miejsce i przystąpił do testowania, że jest oryginalny to zadziałał i tu się zaczyna problem, że jest tylko czarny tusz, bo tylko ten potrzebuje i za każdym razem gdy włączam drukarkę on chce tusz testować czyli zużywa mi kartki i tusz, wiem, że problem mija gdy kupi się drugi tusz oryginalny- kolorowy, ale na razie go nie chcę, moje pytanie jest następujące- czy można wyłączyć gdzieś w opcjach to testowanie tuszu co włączenie drukarki ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowabezdrukarki Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Masz stary tusz kolorowy jak tak to go wsadź może pomoże a jak nie to poszukaj na allegro zużytych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...