metal Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Co myślicie o takim sprzęcie: proc: athlonxp 1700+ mhz pł.główna: asus a7 v333 kt333 ddr333 pamięć: 128 ddr pc2100 [tylko na chwilę później dokpupie jeszcze trochę ddr :D ] hdd: barracuda 4 40gb 7200 grafa: gainward gf4ti4200 64mb ddr pp!! ultra/650 muza: sb live player 5.1 pci oem i jak :?: bo niechce zbytnio kupe zeta przewalić na jakiś syf :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 CZłowieku 128 Ram to STANOWCZO za mało. Proponował bym wymianę na 256, lub nawet 512. (wim cio masz w nawiasie, ale jednak musisz mieć 256). Dysk troche mały(właściwie to zależy do czego będziesz go używał). Reszta SPOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jak dla mnie to płytę zmienić na Abita lub cioś innego w kazdym razie byle nie asus zamiast barracudy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> maxtora albo WD jak dotąd ani jeden mi nie nawalił :!: i 256 ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Procek okey, koniecznie z serii agoia. Nie bierz płyty asusa, lepiej epoxa. Ramu jednak stanowczo za mało, chyba że na chwile to kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Proc spoko tyko dobra seria najlepiej AGOIA :) Płyta spoko ale jak chcesz max oc to tylko EPOX Pamieci to masz za mało :) lepiej 256 a nawet 512 jeszcze zalezy do czego to ma byc Dysk zmień na MaXtora mam i polecam, Baśka miała fajny... tzn teges stara już jest :) Grafa super nie zmieniaj :) SoundBlaster to nie teges lepiej Furtissmo - tak to sie chyba pisze :) A co myslicie o ASUSIE A7VS333??? Ten na sisie jest tani 370zł jak on w testach wypada?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...