Grape Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Witam Od niepamiętnych czasów korzystam z systemu windows XP (vista nigdy mnie do siebie nie przekonała). Teraz słyszę sporo dobrych opinii na temat windows 7, ale z racji tego, ze mój sprzęt nie jest pierwszej młodości mam dylemat czy warto ten system w ogóle instalować na tym komputerze. Proc: AMD athlon 64 x2 4200+ Pamięć: 3 GB RAM Grafika: geforce 9500GT Warto się bawić z "siódemką" czy lepiej sobie odpuścić? No i ewentualnie pytanie, jaką wersję brać: 32 czy 64 bitową? Ile min. miejsca będę potrzebował na partycji systemowej dla jednej lub drugiej wersji? Z góry dziękuję za rady Pozdrawiam Grape Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Na tym konfigu 7 będzie chodzić szybciej niż xp i piszę to całkiem poważnie, wersja oczywiście x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Ostatnio kumplowi siadł WinXP. Zaproponowałem przesiadkę na Windows7. Sprzęt Athlon x2 4400+, 2GB ram i 8600GT. Bez problemu chodzi wersja x64. Dlatego u Ciebie też nie będzie problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grape Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Dzięki wielkie :) W takim razie czas najwyższy ewakuować się na "siódemkę" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...